Φάρμακα, το πληρέστερο συνταγογραφικό βοήθημα

[appscreens 517664682]

Με την εφαρμογή Φάρμακα θα έχετε το πληρέστερο συνταγογραφικό βοήθημα που διατίθεται στο App Store. Σε αυτό μπορούμε να βρούμε τιμές για 13.000 σκευάσματα όπως αυτές που ανακοινώνονται στο Ενιαίο Δελτίο Τιμών.

[app 517664682]

Description
Τα «Φάρμακα» αποτελούν το πληρέστερο ελληνικό συνταγογραφικό βοήθημα που διατίθεται στο Αppstore. Σε αυτό περιέχονται οι τιμές για 13.000 και πλέον φαρμακευτικά σκευάσματα, όπως αυτές ανακοινώνονται στο Ενιαίο Δελτίο Τιμών. Επίσης θα μπορέσετε να συντάξετε και να υπολογίσετε το κόστος μια συνταγής. Στα «Φάρμακα» θα βρείτε ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά, αποτέλεσμα της πολύμηνης και επίπονης προσπάθειάς μας. Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις και περιθώρια βελτίωσης. Γι’ αυτό όπως έχουμε δείξει και με τις υπόλοιπες εφαρμογές μας, θα αναβαθμίζουμε την εφαρμογή τακτικά και θα την εμπλουτίζουμε με νέες δυνατότητες.

Χαρακτηριστικά:
1)Χρήσιμες πληροφορίες όπως φαρμακευτική ουσία (ελληνικά και αγγλικά), κωδικός ΕΟΦ, ΑTC, Eταιρεία, Τιμές (Λιανική,Χονδρική,Νοσοκομειακή)
2)Ειδικές οδηγίες συνταγογράφησης για κάθε σκεύασμα (χρήση ειδικών συνταγών)
3)Επισήμανση αν το σκεύασμα συνταγογραφείται με βάση τη δραστική ουσία ή την εμπορική του ονομασία (γενόσιμα). Δυνατότητα ταξινόμησης σκευασμάτων με φθίνουσα τιμή
4)Πληροφορίες από τον ΕΟΦ (οff line εφόσον τον κατεβάσετε όταν ερωτηθείτε). Χρήση της εφαρμογής ως pdf viewer
5)Δυνατότητα σύνταξης, αποθήκευσης, ανάκλησης συνταγής. Χρήση ποσοστών συνταγογράφησης σε πραγματικό χρόνο και αναλυτική αναφορά στις νόσους στις οποίες γίνεται η χρήση των ποσοστών. Υπολογισμός κόστους συνταγής.
6)Δυνατότητα αναζήτησης με βάση εμπορική ονομασία, δραστική ουσία, εταιρεία
7)Xρήση εικονιδίων ως αναφορά στο τρόπο χορήγησης των ουσιών
8)Δυνατότητα σκαναρίσματος barcode με τη χρήση της κάμερας της συσκευής
9)Cross links με τις εφαρμογές Greek drugs (cardio & Λοιμώξεις) για ακόμα περισσότερες πληροφορίες
10)Αποθήκευση «αγαπημένων»
11)Συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις, rss feed, retina support,io5 support
12)Universal