Sparrow Push, tweak για να ενεργοποιήσουμε το Push στο Sparrow

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το Sparrow, ένα πρόγραμμα που μπορεί να αντικαταστήσει την εφαρμογή του Mail που έχουμε στην iOS συσκευή μας. Αν και η εφαρμογή έχει πάρα πολλές δυνατότητες δεν υπάρχει καθόλου η δυνατότητα Push για να έχουμε μία ειδοποίηση κάθε φορά που λαμβάνουμε ένα mail στη συσκευή μας.

Αν έχουμε jailbroken συσκευή μπορούμε τώρα να βρούμε στο Cydia το Sparrow Push που μόλις το εγκαταστήσουμε θα ενεργοποιήσει τα notifications για όλα τα εισερχόμενα mail ακόμα και αν το πρόγραμμα είναι κλειστό ή στο background, έτσι δεν πρόκειται να χάσετε κανένα σημαντικό mail αν χρησιμοποιείτε το Sparrow.

Όπως θα δούμε και στη σελίδα του developer, αντί να ελέγχει περιοδικά για νέα mail, το Sparrow Push ενεργοποιεί τη δυνατότητα με βάση την αδράνεια του IMAP, έτσι ώστε να έχουμε μεγαλύτερη απόδοση και να εξοικονομεί μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας.

Μετά την εγκατάσταση του tweak θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στη συσκευή σας. Το Sparrow Push θα το βρείτε διαθέσιμο στο Cydia Store και στο repo του Big Boss. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε και το video από το iDownloadBlog.

httpv://www.youtube.com/watch?v=swQdIS0jH-Q