Rock Genesis Radio, εφαρμογή ραδιοφώνου για Rock

[appscreens 504136879]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο App Store μια νέα εφαρμογή δυναμικού web radio station, του Rock Genesis.

Πρόκειται για ένα ραδιοφωνικό σταθμό που παίζει ακριβώς ότι αναφέρει και το όνομα του, Rock, αλλά και τα διάφορα παρακλάδια όπως, Hard Rock, Metal και Alternative αλλά γενικότερα και πολλά ήδη μουσικής που έχουν σχέση με τη Rock όπως, Blues, Jazz, Electronica, Rock n Roll, Ambient και πολλά άλλα.

Με ζωντανό πρόγραμμα από τις 11 το πρωί μέχρι και τα μεσάνυχτα στον Rock Genesis μπορείτε σίγουρα να βρείτε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς διαφημίσεις.

 

[app 504136879]

Περιγραφή

Ένας νεανικός και δυναμικός web radio station για φίλες και φίλους της Rock σε όλο το φάσμα της (Hard, Metal, Alternative) αλλά και με Jazz, Blues, Electronica και Ambient ηχοχρώματα και ο,τι άλλο κατεβεί στο κεφάλι των παραγωγών του με κριτήριο πάντα την καλή και ποιοτική μουσική!

Μουσική από υπερβολικά γνωστούς, περίπου γνωστούς αλλά και παντελώς άγνωστους καλλιτέχνες και συγκροτήματα των 60s, 70s, 80s, 90s και μετά και με την Ελληνική rock (και μη-rock) σκηνή να έχει σταθερή παρουσία με εκπομπές αφιερωμένες σε σχήματα και καλλιτέχνες που παρουσιάζουν τη δουλειά τους ζωντανά από το ραδιοφωνικό σταθμό και κάθονται στα πλατό παίζοντας τις μουσικες προτιμησεις και επιλογές τους.

Καθημερινό ζωντανό πρόγραμμα από τις 11 το πρωί μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα απο τους παραγωγούς του σταθμού σε μια πανδαισία μουσικής και κεφιού.

Χωρίς διαφημίσεις, με πολύ κέφι, γέλιο και μουσική, ο Rock Genesis είναι αυτό που είναι… μια ΠΑΡΕΑ!

Όλοι ζούμε εδώ, η μουσική είναι εδώ στον Rock Genesis!!!