TAX Τεκμήρια, υπολογισμός των ετήσιων τεκμηρίων διαβίωσης

Με την Ελληνική εφαρμογή TAX Τεκμήρια του Παντελή Προιου μπορούμε εύκολα και γρήγορα να υπολογίσουμε τα ετήσια τεκμήρια διαβίωσης που μας επιβαρύνουν.

[appscreens 499935599]

[app 499935599]

Η εφαρμογή “Tax Τεκμήρια” έχει ως σκοπό τ*ν εύκολο,σύντομο και ακριβή υπολογισμό των ετήσιων τεκμηρίων διαβίωσης που επιβαρύνουν τους Ελληνες φορολογούμενος πολίτες οι οποίοι διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία τα οποία διαμορφώνουν αντικειμενικές δαπάνες.

Η εφαρμογή είναι ενημερωμένη με τις τελευταίες διατάξεις του κωδικοποιημένου άρθρου 16 του Νόμου 2238/1994.
Η λειτουργία της εφαρμογής είναι απλή. Εισάγεται σε κάθε καρτέλα τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτετε μέσα στο φορολογικό έτος που αφορούν και στο τέλος λαμβάνετε το τελικό ποσό της ετήσιας τεκμαρτή σας δαπάνης.
Μετά την λήψη του αποτελέσματος επιλέγοντας το κουμπί Home επιστρέφετε στην αρχική σελίδα της εφαρμογής ενώ ταυτόχρονα έχει γίνει καθαρισμός των πεδίων ώστε αν επαναλάβετε ή να εισάγετε νέα στοιχεία.

Σημείωση:Τα αποτελέσματα πρέπει πάντα να διασταυρώνονται με τις κείμενες διατάξεις φορολογίας Εισοδήματος του Υπουργείου Οικονομικών. Σε περίπτωση διαφορών παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά.

Με εκτίμηση
Γρηγοριάδης Γρηγόρης
Λογιστής-Φοροτεχνικός

—Update—
Όταν συμπληρώνουμε τους Μήνες Ιδιοκτησίας, αναφερόμαστε στους μήνες του οικονομικού έτους που εξετάζουμε και όχι σε προηγούμενα έτη. Σε Update που ετοιμάζουμε θα υπάρχει περιορισμός στους μήνες ιδιοκτησίας (έως 12) και σχετικός σχολιασμός για την αποφυγή τυχών παρανοήσεων.