Η Marvel φέρνει δεκάδες από τα comics της στο iBookstore

Η Marvel ανακοίνωσε σήμερα ότι όλοι οι fans των comics μπορούν να βρούνε διαθέσιμα περισσότερα από 80 comics της διαθέσιμα στο iBookstore.

Οι τίτλοι περιλαμβάνουν comics από τους Avengers, Captain Amecica, Hulk, Spider-Man, X-Men και πολλούς άλλους γνωστούς υπερήρωες.

Οι φαν μπορούν τώρα να επισκεφτούν το τμήμα Marvel Graphic Novels στο iTunes Store και να αρχίσουν να κατεβάζουν. Οι τιμές μέχρι στιγμές κυμαίνονται από δωρεάν μέχρι και 19€ περίπου. Ο εκδότης αναφέρει επίσης πως θα προσθέτει νέους τίτλους κάθε βδομάδα για μια εμπειρία ψηφιακού διαβάσματος comic που οι πελάτες δεν πρόκεται να ξεχάσουν.

Τα καλά νέα είναι ότι το The New Avengers Vol.1 Breakout είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο δωρεάν και μπορείτε να το αποκτήσετε από το παρακάτω link. Υπάρχουν όμως και λογοτεχνικά προσαρμοσμένα comic για παιδιά όπως το Wonderful Wizard of Oz και για τους ενήλικες όπως το Pride & Prejudice.

[app 504637379]

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Disney αγόρασε την Marvel Entertainment το 2009 για περισσότερα από $4 δις. Ο Steve Jobs ήταν μέτοχος της Disney και είχε θέση στο διοικητικό συμβούλιο μέχρι τον Αύγουστο του 2011. [9to5Mac]