Το iPhone 4S περιλαμβάνει ειδικό hardware για μείωση θορύβου που δίνει την καλύτερη εμπειρία Siri

Φαίνεται ότι το Siri της Apple ενεργοποιείτε μέσω ενός ειδικού hardware που μειώνει τον θόρυβο και ονομάζεται earSmart, συνδεδεμένο άμεσα με τον επεξεργαστή A5 της Apple. Η τεχνολογία είναι της Audience η οποία δεν έχει προσθέσει το earSmart στο iPhone 4.

Συγκεκριμένα η διαφορά είναι ότι το chip στο iPhone 4 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μειώνει τον θόρυβο όταν μιλάμε απευθείας στο μικρόφωνο (για παράδειγμα σε κλήση) ενώ το chip για το iPhone 4S έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να κάνει μείωση θορύβου σε ευρύτερο πεδίο ήχου.

Όλα αυτά μας δείχνουν για ακόμα μία φορά γιατί το A5 chip είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περιμέναμε όπως επίσης δεν μας αφήνει άλλες πιθανότητες για την μελλοντική εμφάνιση του Siri στο iPhone 4 ή σε παλαιότερες συσκευές.

Για ακόμα μια φορά βλέπουμε ότι το Siri είναι χαρακτηριστικό αποκλειστικά του iPhone 4S και μάλιστα η Apple πρόσθεσε ακόμα και έναν αισθητήρα υπερύθρων για να βελτιώσει την εμπειρία του Siri. Το επόμενο βήμα της Apple τώρα είναι να φέρει το Siri στην Apple τηλεόραση και το νέο iPad αν υποθέσουμε ότι η τεχνολογία earSmart περιλαμβάνεται σε αυτές τις συσκευές.

Αν τα πράγματα βελτιωθούν λίγο και το Siri δεν χρειάζεται συνεχώς την χρήση δεδομένων για να δουλέψει τότε το Siri θα φτάσει στο καλύτερο του επίπεδο.

Όσοι λοιπόν χρειάζεστε το Siri στο iPhone 4 ή το iPad 2 μπορείτε τώρα να δείτε τους οδηγούς μας για το Siri Proxy και το Spire που μετά από jailbreak μπορεί να σας δώσει αυτό που θέλετε. [ Cnet ]

One thought on “Το iPhone 4S περιλαμβάνει ειδικό hardware για μείωση θορύβου που δίνει την καλύτερη εμπειρία Siri

Comments are closed.