Το iPad 3 media event θα πραγματοποιηθεί μετά το περίεργο event του Φεβρουαρίου (Updated)

Το Γιαπωνέζικο blog Macotakara δημοσίευσε σήμερα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους πρόσφατους ισχυρισμούς για το media event του iPad 3 που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο. Η πρώτη αναφορά ισχυρίζεται ότι η Apple θα διεξάγει το media event για το iPad 3 τον Φεβρουάριο και αυτό θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο. 

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ενώ θα υπάρχει ένα event που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο δεν θα είναι αυτό της παρουσίασης του iPad αλλά κάποιο “παράξενο” event.

Το media event της Apple στο οποίο πρόκειται να ανακοινωθεί το iPad 3 θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο και τον ίδιο μήνα θα κυκλοφορήσει και το νέο iPad στην αγορά.

Το AppleInsider για να επιβεβαιώσει αυτούς του ισχυρισμούς επικοινώνησε με τον αρθρογράφο αλλά το μόνο που έμαθε είναι ότι το event του Φεβρουαρίου δεν θα είναι για κάποιο προϊόν. [ MacRumors ]

Update:

Νωρίτερα είδαμε μερικές φήμες από ένα Γιαπωνέζικο blog οι οποίες αναφέρουν ότι η Apple πρόκειται να διεξάγει κάποιο “περίεργο” event μέσα στο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με τον Jim Dalrymple από το site The Loop δε υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο.

Δεν πρόκειται να συβεί κάτι τέτοιο σύμφωνα με τις πηγές μου. Η Apple δεν θα πραγματοποιήσει κάποιο event μέσα στο Φεβρουάριο είτε αυτό είναι περίεργο ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό.

2 thoughts on “Το iPad 3 media event θα πραγματοποιηθεί μετά το περίεργο event του Φεβρουαρίου (Updated)

Comments are closed.