Σύγκριση iPad 3 και iPad 2 δείχνει ελαφρός πιο παχύ backcase

Στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε σε σύγκριση την πλάτη (backcase) του iPad 2 και του υποτιθέμενου iPad 3 από την οποία φαίνεται ότι το iPad επόμενης γενιάς θα είναι λίγο πιο παχύ.

Οι φωτογραφίες που έρχονται από το site MIC Gadget δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό το iPad 3 να έχει πιο κωνικές άκρες και να είναι ελάχιστα πιο παχύ αυτό όμως μπορεί να οφείλεται σε μία μεγαλύτερη μπαταρία.

Η διαφορά στο πάχος είναι μόλις 1-1.5mm το οποίο μπορούμε να δούμε μόλις τα 2 iPad είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Το γυαλί (digitizer) του νέου iPad φαίνεται να είναι ακόμα πιο λεπτό από αύτο του iPad 2, κάτι που μας δείχνει ότι ίσως η Apple χρησιμοποίησε Gorilla Glass 2 για το γυαλί του νέου iPad.

Ακόμα αναφέριε ότι το iPad 3 έχει ένα μεγαλύτερο κενό στην θέση της κάμερας από το iPad 2 επαληθεύοντας φήμες για camera με περισσότερα megapixels, ωστόσο δεν είναι γνωστό αν αυτή θα είναι 8 megapixel.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει αρκετά site με τα κομμάτια του νέου iPad κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι όντως πρόκειται για το αυθεντικό backcase. Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την παρουσίαση της Apple που θα λογικά θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. [MacRumors]