Διέρρευσε η iOS 5.1 Pre-GM με γρήγορη πρόσβαση στην Camera και Γιαπωνέζικα στο Siri

Το Βραζιλιάνικο blog BlogdoiPhone ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του την iOS 5.1 Pre-GM έκδοση (Prerelease της Golden Master) με προσθήκες της τελευταίας στιγμής για την Camera και το Siri.

Συγκεκριμένα το BlogdoiPhone ανακάλυψε δύο αλλαγές. Η μία είναι η Γιαπωνέζικη γλώσσα στο Siri που είδαμε ότι θα έκανε την εμφάνιση της στο κοντινό μέλλον και η άλλη είναι ένας νέος τρόπος που θα μας βοηθήσει να έχουμε πρόσβαση στην Camera από την Lock Screen πολύ πιο γρήγορα.

Στις προηγούμενες εκδόσεις του iOS 5 είδαμε ότι για να έχουμε πρόσβαση στην Camera από την Lock Screen έπρεπε να κάνουμε διπλό κλικ στο Home button και μετά να πατήσουμε το κουμπάκι με την Camera που εμφανίζεται στην δεξιά πλευρά του slider. Αντίθετα στην iOS 5.1 έκδοση το κουμπάκι βρίσκεται εκεί συνεχώς αλλά αντί για κουμπάκι είναι slider που πρέπει απλά να σύρουμε (κάνουμε slide) προς τα πάνω και άμεσα θα βρεθούμε στην κάμερα.

Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στην Camera χωρίς να ξεκλειδώσουμε την συσκευή μας και όπως φαίνεται αρκετά πιο γρήγορα από την προηγούμενη λύση της Apple.

H Apple κυκλοφόρησε την τελευταία beta για το iOS 5.1 στις 9 Ιανουαρίου και φήμες αναφέρουν ότι η τελική έκδοση του iOS 5.1 θα κυκλοφορήσει μαζί με το νέο iPad. [MacRumors]

One thought on “Διέρρευσε η iOS 5.1 Pre-GM με γρήγορη πρόσβαση στην Camera και Γιαπωνέζικα στο Siri

Comments are closed.