Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα με τα λευκά εικονίδια στη Home screen

Ίσως να έχει τύχει και σε εσάς κάποια φορά να δείτε λευκά εικονίδια στη Home screen του iPhone σας. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να συμβεί είτε σε εικονίδια που κανονικά είναι κρυμμένα και είναι εργαλεία του συστήματος iOS είτε σε αυτά που χρησιμοποιούμε συνέχεια όπως του Τηλεφώνου, του Safari κτλ.

Όπως αναφέρει και το iSpazio σε ένα οδηγό του πρόσφατα αυτά τα εικονίδια συστήματος για να εξαφανιστούν θα πρέπει να κλείσουμε από τα SBSettings την επιλογή libhide. Να σημειώσουμε εδώ ότι αν χρησιμοποιείτε την επιλογή Spoof από το SBSettings δεν θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε αν κλείσετε την επιλογή libhide.

Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε οδηγίες για το πώς ακριβώς μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το libhide.

1 | Ανοίξτε το μενού των SBSettings στην συσκευή σας και πατήστε στο κουμπάκι More.

2 | Πηγαίνετε στα MobileSubstrate Addons και γυρίστε τον διακόπτη του libhide στο OFF.

3 | Γυρίστε πίσω στο μενού των SBSettings και κάντε ένα respring

Αυτός ο οδηγός κρύβει τα εικονίδια του συστήματος που εμφανίζονται στη Home screen μας. Για να διορθώσουμε το πρόβλημα τα λευκά εικονίδια στις περισσότερες εφαρμογές θα πρέπει απλά να κάνουμε εγκατάσταση το SBSettings από το Cydia.

Επλίζουμε ο οδηγός να σας βοήθησε να διορθώσετε το πρόβλημα στη συσκευή σας. Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σχόλια στη συνέχεια.