H Gevey ανακοίνωσε νέα SIM για ξεκλείδωμα στο iPhone 4S

Ενώ δεν έχουμε κανένα νέο μέχρι στιγμής από software unlock για το iPhone 4S, η Gevey ανακοίνωσε την Gevey Ultra S, μία κάρτα που βασίζεται στο ξεκλείδωμα των φορέων για το iPhone 4S που υπόσχεται ότι εύκολα θα σας επιτρέψει να ξεκλειδώσετε την συσκευή σας για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε SIM θέλετε.

Όπως αναφέρει και το γνωστό iDownloadBlog, η Gevey τοποθετείτε κάτω από την SIM του iPhone σας και όπως ισχυρίζεται η Gevey, ξεκλειδώνει οποιοδήποτε iPhone 4S που τρέχει iOS 5 ή iOS 5.0.1 με εκδόσεις baseband 1.0.11, 1.0.13 και 1.0.14.

Ακόμα, αντίθετα με τις προηγούμενες κάρτες της Gevey, η καινούρια κάρτα Ultra S δεν απαιτεί να κάνουμε κάποια κλήση στο 112, κάνοντας την διαδικασία λίγο πιο νόμιμη και εύκολη από τις προηγούμενες κάρτες. Επίσης δεν υπάρχει πια λόγος να κόψουμε την κάρτα μας όπως έπρεπε με προηγούμενες εκδόσεις ώστε να χωράει το chip.

Η νέα κάρτα Gevey Ultra S θα αρχίσει να κυκλοφορεί νωρίς το Μάρτιο και είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία στο site της ApplenBerry με $55. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ένα video με την διαδικασία εγκατάστασης και χρήσης της νέας Gevey.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aJaGu-XOWF4[/youtube]