Η Apple άρχισε αντίστροφη μέτρηση για τα 25 δισεκατομμύρια downloads

Χάρη στις 315 εκατομμύρια iOS συσκευές και όλες αυτές τις εφαρμογές που είναι τώρα διαθέσιμες στο App Store, η Apple ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 25 δις downloads δίνοντας σε αυτόν που θα κάνει το download της 25ης δισεκατομμυριοστής εφαρμογής, είτε αυτή είναι δωρεάν είτε όχι, την δυνατότητα να κερδίσει μία App Store gift card $10,000.

Μέσα σε τέσσερις μήνες και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο που τα downloads στο App Store έφτασαν τα 18 δις downloads, οι χρήστες έχουν κατεβάσει πρόσθετα 7 δις εφαρμογές. Με 550,000 διαθέσιμες εφαρμογές και με 175,000 ειδικά σχεδιασμένες για το iPad, υπάρχουν αρκετές εφαρμογές από τις οποίες μπορεί να επιλέξει ο κάθε χρήστης ανάλογα με τις ανάγκες του.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό της Apple δεν έχετε παρά να αγοράσετε ή να κάνετε download μια free εφαρμογή από το App Store και να γίνεται ο μεγάλος τυχερός που θα φτάσει την  25η δισεκατομμυριοστή εφαρμογή. Φυσικά μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό και χωρίς να κάνετε κάποιο download. [MacStories]

One thought on “Η Apple άρχισε αντίστροφη μέτρηση για τα 25 δισεκατομμύρια downloads

Comments are closed.