Το Clear έφτασε τα 350,000 downloads σε εννέα μέρες

Η εφαρμογή Clear στην οποία κάναμε review πριν από λίγες μέρες κατάφερε να πουλήσει 350,000 αντίγραφα μέσα στις εννέα πρώτες μέρες σύμφωνα με τον Nik Fletcher της Realmac Software.

Ο διαχειριστής της εφαρμογής αναφέρει στην The Guardian ότι την πρώτη μέρα έγινε χαμός και ότι μέχρι την περασμένη Τετάρτη το Clear ήταν στην 1η θέση στα charts του App Store παγκόσμια.

Το Clear κατάφερε να “βγάλει” έσοδα που φτάνουν τα $254,049 ακόμα και με το 30% που πέρνει η Apple από την κάθε εφαρμογή αλλά και την μικρή τιμή γνωριμίας 0,79€. Ο Fletcher προσθέτει ότι περίπου 3,000 άνθρωποι έστειλα την εφαρμογή σαν δώρο στους φίλους τους. Η The Guardian θυμίζει ότι η εφαρμογή είχε όλη την ειδική βοήθεια από την Apple, εφόσον ήταν Εφαρμογή της εβδομάδας.

[vimeo]http://vimeo.com/35693267[/vimeo]

Το καλύτερο όμως για το τέλος. Ο Nik Fletcher σημειώνει επίσης ότι ένα update για την εφαρμογή πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα και μετά από διάφορες αναφορές χρηστών και την μεγάλη προσοχή που τράβηξε η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει για Mac και iPad, ακόμα όμως η Realmac δεν έχει αποφασίσει ποια από τις δύο θα κυκλοφορήσει πρώτη. Συγκεκριμένα αναφέρει: για την ώρα ενδιαφερόμαστε για τις Apple συσκευές αλλά είμαστε ανοιχτοί και για άλλες πλατφόρμες.

Αν δεν γνωρίζεται το Clear μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο review μας. [iPodNN]

[appscreens 493136154]
[app 493136154]