FreeMyApps, αποκτήστε δωρεάν δημοφιλείς εφαρμογές

IMG 2213

Με το FreeMyApps που έχει κάνει την εμφάνιση του εδώ και αρκετό καιρό μπορούμε να αποκτήσουμε διάφορες top εφαρμογές εντελώς δωρεάν, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε μερικές promo εφαρμογές.

Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να πλοηγηθούμε στη σελίδα http://m.freemyapps.com και να κατεβάσουμε όλες τις sponsored εφαρμογές και να δοκιμάσουμε την κάθε μία για 30 δευτερόλεπτα. Η κάθε εφαρμογή ανάλογα πόσο γνωστή είναι μας δίνει κάποια credits τα οποία μας δίνουν κάποια credits.

Όταν μαζέψουμε τα ανάλογα credits μπορούμε να ξεκλειδώσουμε εφαρμογές για download όπως το Angry Birds, Fruit Ninja, Infinity Blade II, Grand Theft Auto, iMove και άλλες που προσθέτονται καθημερινά.

Μετά από χρήση της υπηρεσίας για 20 λεπτά περίπου μπορούμε να αποκτήσουμε διάφορες εφαρμογές με τα credits που έχουμε μαζέψει. Για παράδειγμα με 380 credits μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε το Grand Theft Auto 3.

IMG 2101

Θα πρέπει να πούμε εδώ ότι πολλές από τις sponsored εφαρμογές υπάρχουν μόνο στο Αμερικάνικο App Store (κλασικά) και για αυτό θα πρέπει να δημιουργήσουμε το δικό μας Αμερικάνικο λογαριασμό.

Οι προσφορές στο freemyapps αναβαθμίζονται καθημερινά και μπορείτε να μοιραστείτε τα links σας με τους φίλους σας μέσω facebook και twitter για να κερδίσετε credits από τα downloads τους.

2 thoughts on “FreeMyApps, αποκτήστε δωρεάν δημοφιλείς εφαρμογές

  • January 9, 2012 at 19:37
    Permalink

    Όταν προσπαθείς να κατεβάσεις κάποια promo εφαρμογή σου λέει πρώτα να εγκαταστάσεις ένα profile το οποίο δεν όσο και να προσπαθώ δεν γίνεται !!!

    • January 9, 2012 at 22:24
      Permalink

      Σε τι iOS προσπαθείτε;

Comments are closed.