Mage Guntlet, άλλο ένα κλασικό παιχνίδι RPG διαθέσιμο στο AppStore

Το Mage Gauntlet είναι ένα κλασικό Action RPG σχεδιασμένο για το λογισμικό του iOS. Ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από την δεκαετία του 90′ από τα RPG της Nintendo όπως το Legend of Zelda: A Link Το The Past και το Secret of Mana. Θέλαμε να φτιάξουμε ένα γρήγορο RPG το οποίο δεν θα σπαταλάει υπερβολικά πολύ την ώρα σας σε αναζητήσεις.

Παλέψτε και ανακαλύψτε με το δικό σου τρόπο την χιουμοριστική ιστορία του παιχνιδιού η οποία περιλαμβάνει εκκεντρικούς μάγους και δύσκολα τέρατα. Βρείτε αντικείμενα και ελέγξτε τις δυνάμεις και αδυναμίες του χαρακτήρα σας.

Απολαύστε την διάρκεια του παιχνιδιού και αποκριθείτε γρήγορα στις μάχες. Μόλις νικήσετε το παιχνίδι, ξεκλείδωσε το Master Μode με παντοδύναμους εχθρούς και πολλά νέα μυστικά για να ανακαλύψετε.

Στο τελευταίο update: H εφαρμογή είναι πια Universal και η προστέθηκε η δυνατότητα του File Sharing όλα αυτά μαζί με διάφορες απαιτήσεις χρηστών για να αναβαθμιστούν τα όπλα έλαβαν μέρος στο τελευταίο update. Επόμενος στο καινούργιο update εκτός των άλλων πλέον υπάρχουν και πολλά καινούρια όπλα

[appscreens 460697573]

[app 460697573]

Video/Review

httpv://www.youtube.com/watch?v=MAdZhOO6Ee4