Η Apple κυκλοφόρησε νέα build για το iOS 5.0.1 του iPhone 4S

Μαζί με την νέα έκδοση για το Apple TV 2ης γενιάς που κυκλοφόρησε πριν από λίγε μέρες, η  Apple έδωσε στο κοινό και μια νέα build του iOS 5.0.1 για το iPhone 4S με μερικές αλλαγές.

Η νέα έκδοση έρχεται με νέο build 9Α406 ενώ η αρχική που κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα ήταν η 9A405. Η αναβαθμισμένη έκδοση του  iOS 5.0.1 σύμφωνα με αναφορές χρηστών, θα διορθώσει προβλήματα που υπάρχουν με το σήμα και τις microSIM.

Η νέα τροποποιημένη έκδοση του iOS 5.0.1 καλό θα είναι να περαστεί σε όλους όσους είναι ακόμα στην 5.0, ενώ οι χρήστες που έχουν ήδη 5.0.1 μπορούν να κάνουν restore αφού την κατεβάσουν από το παρακάτω link.

Εκτός από το σήμα όμως και άλλες βελτιώσεις που προσφέρει η νέα build, η Apple σε μια νέα support page αναφέρει ότι θα διορθώσει το πρόβλημα “No SIM Card installed” η αυτό της “Invalid SIM”. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάποια από τα παραπάνω θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

1. Συνδέστε την συσκευή σας πηγαίνετε στο iTunes και κάντε backup με δεξί κλικ πάνω στο iPhone σας και την επιλογή Backup από το μενού.

2. Κάντε restore στο iPhone 4S.

3. Μόλις τελειώσει το restore επαναφέρετε όλα σας τα δεδομένα από το backup.

4. Πηγαίνετε στην συσκευή σας στα Settings > General > About για να δείτε αν έχετε όντως το καινούριο iOS 5.0.1. Θα πρέπει να βρείτε το build number 9A406.

[ MacRumors ]