3 μοντέλα iPad έρχονται μέσα στο 2012

Το AppleInsider αναφέρει σήμερα ότι η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει τρία διαφορετικά μοντέλα iPad μέσα στην επόμενη χρονιά, μέσα σε αυτά είναι και το iPad με Retina Display που βλέπουμε σε φήμες εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Ben Reitzes, η Apple μέσα στο 2012 μπορεί να κυκλοφορήσει τρία διαφορετικά μοντέλα iPad, κάνοντας την ανακοίνωση για ένα iPad 3 με Retina Display, ένα iPad 2S που θα είναι βασικά ταχύτερο, πιο δυνατό και μαζί με αυτό μια φθηνότερη έκδοση iPad 2 των $299 δολαρίων.

Ο Reitzes παρά τους ισχυρισμούς του, περιμένει ότι η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει το iPad 3 με Retina Display το Μάρτιο το οποίο θα έχει το Siri και πολύ πιο γρήγορο επεξεργαστή ενώ θα συνεχίσει να προσφέρει το iPad 2 μαζί με το iPad 2S που θα είναι πιο γρήγορο και θα υποστηρίζει το Siri.

Φυσικά δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι απίθανο η Apple να κυκλοφορήσει 3 μοντέλα iPad την επόμενη χρονιά ενώ θα συνεχίσει να προσφέρει το iPad 2. Με αυτό τον τρόπο η Apple θα “μπερδέψει” τους πελάτες και θα βάλει τους developers να ράψουν τις εφαρμογές τους ξανά ώστε να είναι κατάλληλες για το κάθε μοντέλο.

Εκτός αυτού, μέχρι τώρα έχουμε διαβάσει για διάφορα προβλήματα που εμφανίζονται στη συναρμολόγηση διαφόρων συσκευών και όλα τα διαφορετικά parts που θα πρέπει να στείλουν οι προμηθευτές για τα 3 διαφορετικά μοντέλα Wi-Fi και 3G.

Επίσης για όσους ελπίζουν ότι η Apple θα κυκλοφορήσει iPad με οθόνη 7 ιντσών, ας θυμηθούν λίγο τα λόγια του Steve Jobs.