Superman, το επίσημο παιχνίδι τώρα στο AppStore

Ένα καινούριο παιχνίδι από την Chillingo έκανε την εμφάνιση του στο AppStore. Πρόκειται για το επίσημο παιχνίδι του υπερήρωα Superman, ο οποίος θα πρέπει να σώσει την πόλη της Μητρόπολης σε νέες περιπέτειες για το iPhone και το iPad.

Σώζει τη γη, κάτι αρκετά συνηθισμένο για  τον Superman. To καινούριο παιχνίδι της Chillingo όμως δεν είναι όπως όλα τα άλλα. Είναι πουλί, είναι αεροπλάνο; Όχι! είναι ο Superman!

  • Στο παιχνίδι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις του Superman για να σώσουμε τη γη από τους μετεωρίτες ή τους δορυφόρους που πέφτουν μανιωδώς στον πλανήτη.
  • Θα βρούμε 18 πίστες που μας επιτρέπουν να δοκιμάσουμε όλες τις δυνάμεις του Superman, να σώσουμε τη Μητρόπολη από τον κακό ιδιοφυή Lex Luthor και τον στρατό από τα ρομπότ του.
  • Κερδίστε περισσότερους πόντους ξεπερνώντας όλες τις προκλήσεις και ξεκλειδώστε όλα τα επιτεύγματα που είναι διαθέσιμα.

Το παιχνίδι βασίζεται στην πραγματική ιστορία και το καρτουνίστικο στυλ του μας δίνει την πραγματική εμπειρία του Superman στις iOS συσκευές μας.

[appscreens 469341118]
[app 469341118]