Ο Steve Jobs για την Apple τηλεόραση

Η New York Times δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα μια συνέντευξη με τον βιογράφο του Steve Jobs, Walter Isaacson, στην οποία εκτός από διάφορα άλλα θέματα, αναφέρει περισσότερα σχετικά με τα σχέδια της Apple για τηλεόραση στο μέλλον.

Ο Isaacson αναφέρει στη βιογραφία του Jobs μια φράση του, “I finally cracked it” στην οποία ο Steve μιλάει για τις δυσκολίες της δημιουργίας της Apple τηλεόρασης, περιγράφοντας ότι θα είναι το πιο απλό γραφικό περιβάλλον που μπορούμε να φανταστούμε και με ενσωμάτωση του iCloud για να αποθηκεύουμε το περιεχόμενο μας. Όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο, υπήρχε και μία αναφορά σχετικά με αυτό που γράφει ότι η Apple δουλεύει σε μία τηλεόραση με ενσωματωμένο το Siri, αυτό είναι μια καινοτομία που θα ταίριαζε με την περιγραφή που δίνει ο Jobs.

Σήμερα ο Isaacson αναφέρει στη συνέντευξη του ότι οι μέθοδοι εισαγωγής είναι σίγουρα μια από τις βασικές ανησυχίες του Jobs όσον αφορά την τηλεόραση, έτσι μπορούμε ακόμα να πιστεύουμε στην ιδέα για μια συσκευή με ενσωματωμένο το Siri.

Συγκεκριμένα ο Isaacson αναφέρει στη συνέντευξη του:

Δεν έδωσα περισσότερες λεπτομέρειες στο βιβλίο σχετικά με τις δημιουργίες που ετοιμάζει η Apple γιατί δεν θα ήταν τίμιο για την εταιρία να αποκαλύψω τέτοιες λεπτομέρειες. Αλλά, όντως ο Steve μίλησε για την τηλεόραση. Μου είπε ότι θα του άρεσε η ιδέα και ότι “δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης όλων αυτών των χειριστηρίων”.

Ο Isaacson αναφέρει επίσης εκτός από την τηλεόραση, τα textbooks και την φωτογραφία για τα οποία ο Steve του μίλησε επίσης και ότι θα είναι τα επόμενα πράγματα που η Apple πρόκειται να εστιάσει την προσοχή της. Το μόνο που μας μένει τώρα να δούμε είναι το πως η Apple να ανταπεξέλθει σε αυτά τα θέματα χωρίς τον Steve Jobs.

[ MacRumors ]