Ο Noah Wyle και ο George Clooney για το ρόλο του Steve Jobs στην ταινία

Η Sony Pictures τον προηγούμενο μήνα μίλησε με τον Aaron Sorkin ώστε να τον πείσει να γράψει το σενάριο για την ταινία του βιβλίου του Walter Isaacson, Steve Jobs. Εκείνη την περίοδο ο Noah Wyle που έχει υποδυθεί τον Steve Jobs το 1999 στην ταινία Pirates of Silicon Valley, αναφέρει ότι θα ήθελε πάρα πολύ να έχει το ρόλο του Steve Jobs για ακόμα μία φορά στην καινούρια ταινία του.

Σύμφωνα με το Βρετανικό περιοδικό NOW, ο Wyle είναι σίγουρα ο πρώτος που θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του Steve Jobs στην επερχόμενη ταινία αλλά έχουν ακουστεί διάφορα και για τον γνωστό ηθοποιό George Clooney.

Από το δημοσίευμα:

Ο George Clooney, 50 ετών σε μάχη με τον Noah Wyle, 40 χρονών, για το ποιος θα υποδιθεί τον συνιδριτή της Apple, Steve Jobs στη νέα ταινία.

Η βασισμένη στη βιογραφία ταινία, της οποίας τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά, θα παρουσιάζει τη ζωή του Guru της τεχνολογίας, Steve Jobs που απεβίωσε τον προηγούμενο μήνα στην ηλικία των 56.

Το βιβλίο του Steve Jobs είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε πωλήσεις βιβλία της χρονιάς, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε μόλις τον προηγούμενο μήνα.

[ MacRumors ]