Navigon MobileNavigator 2.0 διαθέσιμο στο AppStore

Μία από τις πολλές εφαρμογές που κυκλοφορούν πια στο AppStore για GPS είναι και το Navigon και σήμερα αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2.0 προσφέροντας στους χρήστες ένα πλήρως ανασχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον, απόδοση, ταχύτητα και φυσικά πλήρη συμβατότητα με το iOS 5.

Με το Navigon MobileNavigator μπορούμε να μετατρέψουμε εύκολα το iPhone μας σε ένα σύστημα πλοήγησης που δεν έχει κάτι λιγότερο από τις συσκευές GPS. Ακόμα, η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει τους τελευταίους χάρτες της εταιρίας NAVTEQ.

Η καινούρια έκδοση προσφέρει κάποιες καινούριες δυνατότητες, ανάμεσα σε αυτές που υπάρχουν ήδη και μαζί με αυτές μπορούμε να δούμε την επιλογή MyMaps, μια δυνατότητα διαχείρισης χαρτών και έτσι τώρα οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τους χάρτες που θέλουν να έχουν μέσα στο iPhone τους.

Το Latest Map Guarantee μας δίνει τις τελευταίες εκδόσεις των χαρτών που είναι διαθέσιμες για download αμέσως μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής από το AppStore.

Με την ενσωμάτωση των Navigon FreshMaps XL, τώρα οι χρήστες θα μπορούν να λάβουν updates για τους χάρτες είτε σε iPad είτε σε iPhone. Στην νέα έκδοση μπορούμε να δούμε ότι το γραφικό περιβάλλον ανασχεδιάστηκε έτσι ώστε η εφαρμογή να είναι πιο εύκολη στη χρήση από ποτέ.

Περισσότερα μπορούμε να δούμε και στα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης

[appscreens 320279293]
[app 320279293]

What’s New in Version 2.0
– Fully refined and even easier to use UI
– Free map update for all
– MyMaps: Install only the maps you need*
– Fresh Maps XL: Quarterly map data update (In App Purchase)

* PLEASE NOTE: After installing the app the maps need to be downloaded separately. This requires an internet connection.

Αν και η εφαρμογή έχει κάπως τσιμπημένη τιμή υπάρχουν αρκετοί που τη χρησιμοποιούν. Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να προτιμάμε το Sygic ή το Tom Tom.