Η Jailbreakers παραβλέπουν την Apple, στείλτε τώρα τα crash reports για να βρείτε νέα exploits

Η γνωστή ομάδα Chronic Dev Team χθες δημοσίευσε ένα καινούριο άρθρο στο blog της που δείχνει την δουλειά που κάνει αυτό τον καιρό για το jailbreak του iOS 5.

H Dev Team πιστεύει ότι η Apple κυκλοφόρησε διάφορα patches για exploits που υπήρχαν στις iOS 5 beta εκδόσεις μέσα στην Golden Master έκδοση. Αυτό φυσικά έβγαλε από το πρόγραμμα της DevTeam την άμεση κυκλοφορία του κάτι που δεν αρέσει σε όσους χρήστες θέλουν να χρησιμοποιήσουν μερικά tweaks στη συσκευή τους.

Η Chronic Dev Team εξηγεί ότι η Apple ανακαλύπτει τα jailbreak exploits μέσα από το σύστημα που είναι βασισμένο στο iTunes, πριν αυτά κυκλοφορήσουν στο ευρύ κοινό.

Η Chronic Dev Team για να μη χάσει άλλα exploits στο μέλλον παραβλέπει την Apple και μας βάζει να κάνουμε εγκατάσταση ένα software στον υπολογιστή μας που αλλάζει την δρομολόγηση των crash reports έτσι ώστε να αποστέλλονται στη Chronic Dev Team.

Με αυτή της την κίνηση οι jailbreakers θέλει να επισημάνει περιοχές στο λειτουργικό σύστημα του iPhone, του iPad και του iPod touch που είναι πάρα πολύ σημαντικά για τα jailbreak exploits.

Η Chronic Dev Team εξηγεί:

Με αυτό τον τρόπο τα crash reports σας και τις ninja δυνατότητες μας θα μπορέσουμε γρήγορα να βρούμε κενά ασφαλείας στο σύστημα ακριβώς με τον τρόπο που το κάνει η Apple. Έτσι τα δεδομένα σας θα μας δώσουν τη δυνατότητα να δούμε ποιες εφαρμογές έχουν κενά ασφαλείας έτσι ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Και φυσικά με αυτό τον τρόπο θα αποτρέψει την Apple από το να βλέπει όλα τα με κενά ασφαλείας.

Αν θέλετε και εσείς να βοηθήσετε την Chronic Dev Team μπορείτε να κατεβάσετε στη συνέχεια το software.

Όπως το 9to5Mac έτσι και εμείς πιστεύουμε ότι η Apple ήδη δουλεύει πάνω σε updates ασφαλείας για το iTunes και το Mac OS X έτσι ώστε να σταματήσει αυτή την κίνηση των jailbreakers.

Downloads