iTar, κάντε το iPad σας κιθάρα

Φανταστείτε να το iPad σας σαν κιθάρα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σίγουρα η κιθάρα στο iPad μοιάζει πολύ περισσότερο με αυτό που έχουμε στο μυαλό μας χάρη στην εφαρμογή iTar.

Πρόκειται για ακόμα ένα project στο KickStarter, το οποίο δημιούργησε ο Harvey Starr για μουσικούς, καθαρίστες αλλά και όσους προσπαθούν να βρουν έναν εύκολο τρόπο να κάνουν το show τους στο δρόμο. Η συσκευή είναι βασισμένη σε ταστιέρα με κουμπιά (fingerboard) και έχει ενσωματωμένο ένα dock για την σύνδεση με το iPad το οποίο μετατρέπει το iPad στο iTar.

Τα fingerboards έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια μετά από πολλές δοκιμές ότι δίνουν επαγγελματική ποιότητα για ηλεκτρονικά μουσικά όργανα. Η Starrlabs έχει δημιουργήσει στο παρελθόν αρκετά μουσικά όργανα για γνωστά συγκροτήματα όπως Chemical Brothers, Pendulum, Linkin Park, Lou Reed, Kesha, Michael Jackson και άλλα TV/Film studios. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά fingerboards και να έχουμε το synthesizer, τα drums ή οποιοδήποτε άλλο όργανο θέλουμε στο iPad.

Το iTar θα κυκλοφορήσει μόλις και αν το project καταφέρει να μαζέψει στο KickStarter $50,000 μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

httpv://www.youtube.com/watch?v=skf4igNU0-g

2 thoughts on “iTar, κάντε το iPad σας κιθάρα

Comments are closed.