Το iPhone 4S είναι τώρα η 2η καλύτερη Camera τηλεφώνου στο Flickr

Η κάμερα του iPhone 4S με τα 8 megapixel είναι μία από τις καλύτερες που μπορούμε να βρούμε σε τηλέφωνο όπως και ένα από τα πιο καταπληκτικά χαρακτηριστικά του. Η νέα κάμερα βγάζει φωτογραφίες με πολύ καλύτερη ευκρίνεια και πολύ καλύτερα χρώματα ακόμα και σε περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού και με 60% περισσότερα pixels.

Η Apple ακόμα αποκαλεί το iPhone 4S σαν point-and-shoot κάμερα και φαίνεται ότι οι χρήστες μέχρι τώρα συμφωνούν με αυτό. Το καινούριο iPhone έγινε επίσης η δεύτερη με περισσότερη χρήση κάμερα τηλεφώνου στο Flickr.

Με πάνω από 50 εκατομμύρια μέλη και 6 δις φωτογραφίες που ήδη έχουν δημοσιευτεί, τα στατιστικά του image upload στο Flickr είναι ένας μοναδικός τρόπος να δούμε το πόσο δημοφιλή είναι μια κάμερα. Η υπηρεσία γνωρίζει με ποια συσκευή έχει γίνει η λήψη κάθε φωτογραφίας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες EXIF (Exchangeable Image File Format) της κάθε μίας. 

Όπως μπορούμε να δούμε και στο παραπάνω γράφημα το iPhone 4S έχει περάσει σε μετρήσεις τα 3G, 3GS και το HTC Evo 4G και έχει γίνει η δεύτερη πιο δημοφιλή κάμερα τηλεφώνου σε αυτό το site. Στην πρώτη θεση βρίσκεται ακόμα το iPhone 4 που νωρίτερα μέσα σε αυτή τη χρονιά έγινε η πιο δημοφιλής κάμερα στο Flickr.

Στο παρελθόν έχουμε δει διάφορες κριτικές για τα megapixel που χρησιμοποιούν οι κάμερες των iPhone και ότι τα 3.2 megapixel είναι λίγα όταν όλες οι άλλες συσκευές έχουν 5 megapixel. Αλλά όλα αυτά δεν έχουν μειώσει την δημοτικότητα της συσκευής και να μη ξεχνάμε ότι οι τρεις top κάμερες στο Flickr είναι iPhones.

[MacRumors]