Το iOS 5 δημιουργεί προβλήματα με τη σύνδεση Wi-Fi για κάποιους χρήστες

Η Apple παρουσίασε το iOS 5 και μαζί με αυτό αρκετά προβλήματα. Το σύστημα κυκλοφόρησε μαζί με το iPhone 4S και αυτό ήταν που έφερε αρκετά νέα προβλήματα στην επιφάνεια, αλλά το πιο βασικό από αυτά ήταν αυτό με την απόδοση της μπαταρίας.

Όμως υπάρχει και μια περίπτωση η Apple να έχει και άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει με το iOS 5 καθώς μερικές συσκευές δεν μπορούν να συνδεθούν σε Wi-Fi δίκτυα. Ακόμα και όταν μια συσκευή καταφέρει να δει και να συνδεθεί σε ένα δίκτυο, διάφοροι χρήστες αναφέρουν ότι συχνά υπάρχουν αποσυνδέσεις.

Όσο για το πρόβλημα που υπάρχει με την μπαταρία στο iOS 5, τα προβλήματα εμφανίζονται σε όλες τις iOS συσκευές της Apple και όχι μόνο στο iPhone 4S.

Συγκεκριμένα κάποιοι χρήστες αναφέρουν ότι όλα τα προβλήματα που έχουν με το iOS 5 δεν εμφανίζονται όταν αυτοί κάνουν downgrade σε iOS 4.3. Όταν όμως κάνουν ξανά update στο iOS 5 τα προβλήματα επιστρέφουν, οπότε το iOS 5 είναι το πρόβλημα και όχι η συσκευή.

Πρόσφατα η Apple κυκλοφόρησε το iOS 5.0.1 έτσι ώστε να διορθώσει μερικά από τα προβλήματα που υπάρχουν με την απόδοση της μπαταρίας. Επίσης το Macerkopf.de ισχυρίζεται ότι το iOS 5.0.2 έρχεται σύντομα.

[ Engadget ]