HELLO! Magazine, δείτε τα τεύχη του Hello! στο iPhone | AppStore

Η Pixel Mags κυκλοφόρησε πρόσφατα μια εφαρμογή του περιοδικού Hello! για το iOS. Μέσα από αυτή μπορούμε να δούμε τα τεύχη του περιοδικού από τις iOS συσκευές μας οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε.

Μια νέα εφαρμογή για να βλέπετε στο iphone τα τεύχη του αγαπημένου σας Hello! Αγοράζοντας την εφαρμογή αποκτάτε αυτόματα και το τελευταίο τεύχος δωρεάν! Κάθε εβδομάδα θα ενημερώνεστε για την κυκλοφορία του νέου τεύχους.
Ανακαλύψτε πόσο εύκολο είναι να το ξεφυλλίσετε καθώς οι σελίδες ακολουθούν την κίνηση των δάχτυλών σας, σαν κανονικό περιοδικό και διαβάστε εύκολα τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν με την εφαρμογή του zoom. Επίσης, μπορείτε πολύ εύκολα να μοιραστείτε με τους φίλους σας το αγαπημένο σας περιοδικό, όπως θα κάνατε και στην πραγματικότητα.
Με αυτή την πρωτοποριακή και fun εφαρμογή θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε ‘σελιδοδείκτες’ στις σελίδες που θέλετε να ξαναεπισκεφθείτε, να δείτε τα περιεχόμενα του τεύχους με μια ματιά, και να κάνετε αναζήτηση στην ύλη γρήγορα με την search εφαρμογή. Το digital περιοδικό σας μπορείτε να το διαβάσετε οπουδήποτε ασχέτως αν υπάρχει σύνδεση στο internet ή όχι – ιδανικό για διάβασμα και σε ταξίδια!
[app 357837025]