Ο Επικεφαλής Ασφαλείας της Apple σε αναζήτηση του χαμένου iPhone 4S Prototype

Ο επικεφαλής ασφαλείας της Apple έφυγε πρόσφατα από την εταιρία όπως αναφέρει και το 9to5Mac. Οι έγκυρες πηγές του site αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος της βασικής ασφάλειας, John Theriault άφησε την εταιρία μετά το πρόσφατο σκάνδαλο που αφορά τα χαμένα iPhone 4S Prototype.

Ο  John Theriault είναι  υπεύθυνος για την διαχείριση του τμήματος ασφαλείας της Apple από το 2007. Οι πηγές αναφέρουν ότι ο John Theriault, επικεφαλής της  ασφάλειας, άφησε την Apple για να ψάξει για το χαμένο iPhone 4S που χάθηκε νωρίτερα φέτος.

Στο παρελθόν έχουμε δει αναφορά σχετικά με ένα iPhone 4S που έχει χαθεί σε κάποιο bar του San Fransisco, η οποία ακόμα δεν έχει βρεθεί. Η Apple οργάνωσε μια ομάδα ασφαλείας κάτω από την επίβλεψη του Theriault που κυκλοφορούν με στολές αστυνομίας και ψάχνουν για το χαμένο Prototype.

Ο John Therialut δούλεψε σαν αντιπρόεδρος και υπεύθυνος ασφαλείας στην Pfizer Inc πριν γίνει μέλος της Apple το 2007. Εκτός από αυτά όμως έχει περάσει και από ειδικός πράκτορας του FBI. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν η αναχώρηση του Theriault σχετίζεται με το χαμένο prototype ή απολύθηκε από την Apple και όπως είναι φυσικό η Apple δεν έχει σχολιάσει κάτι περί αυτού.

One thought on “Ο Επικεφαλής Ασφαλείας της Apple σε αναζήτηση του χαμένου iPhone 4S Prototype

Comments are closed.