Η Apple δουλεύει πάνω στο iOS 5.1 και το iOS 5.0.2 που θα διορθώσει τα προβλήματα της μπαταρίας

Το γνωστό Γερμανικό site, Macerkopf αναφέρει σήμερα ότι η Apple συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο update iOS 5.0.2 για το iOS 5 έτσι ώστε να διορθώσει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν με τη μπαταρία.

Μετά την κυκλοφορία του iOS 5.0.1, της πρώτης αναβάθμισης του iOS 5, η οποία δεν εντυπωσίασε και πολλούς χρήστες με την βελτίωση που πρόσφερε στη μπαταρία και άλλα μικρά προβλήματα του iOS 5. Σύμφωνα με το γνωστό Γερμανικό site, Macerkopf, η εταιρία του Cupertino μπορεί να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα για τους developers και μετά για όλους τους χρήστες.

Σύμφωνα με ότι αναφέρει η πηγή, η Apple δουλεύει συνεχώς πολύ σκληρά για να κυκλοφορήσει σύντομα, ακόμα και πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Είναι πολλοί οι χρήστες που αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα με τη μπαταρία, αυτά τα προβλήματα θα πρέπει να διορθωθούν όλα πριν δοθεί αυτή η έκδοση στο ευρύ κοινό.

Μαζί με το iOS 5.0.2 όμως η Apple δουλεύει και στο iOS 5.1, το οποίο πρόκειται να φέρει καινούριες δυνατότητες στο Siri, τον νέο προσωπικό βοηθό όλων των χρηστών του iPhone 4S. Οι νέες δυνατότητες του Siri περιλαμβάνουν εντολές όπως, “γράψε video” ή “τράβηξε μια φωτογραφία” αλλά και “ενεργοποίησε το Wi-Fi” ή “Απενεργοποίησε το Wi-Fi” ή το bluetooth ή οτιδήποτε άλλο το οποίο θα μπορεί να μας βοηθήσει στην καθημερινή χρήση του.

[ MacRumors ]