Η Apple άρχισε τις πωλήσεις ξεκλείδωτων iPhone 4S στο Αμερικάνικο Online Store

Σήμερα η Apple κυκλοφόρησε το iPhone 4S στην Ελλάδα και σε άλλες 14 χώρες όπως επίσης άρχισε να προσφέρει ξεκλείδωτα iPhone 4S στο Αμερικάνικο Online Store. Οι παραγγελίες μέχρι στιγμής για τα ξεκλείδωτα iPhone θα αρχίσουν να αποστέλλονται σε 1-2 εβδομάδες και τα μοντέλα είναι διαθέσιμα σε 16GB ($649), 32GB ($749) και 64GB ($849).

Το ξεκλείδωτο iPhone 4S δουλεύει σε GSM δίκτυα όπως αυτό της AT&T στην Αμερική και θα μπορεί να δουλέψει με micro-SIM κάρτες από τα τοπικά GSM δίκτυα όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό και όπως αναφέρει η Apple δεν δουλεύει σε Verizon ή Sprint.

Το ξεκλείδωτο iPhone 4S  περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες απλά είναι χωρίς συμβόλαιο. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε και να το χρησιμοποιήσετε σε όλα τα ασύρματα GSM δίκτυα της επιλογής σας, όπως για παράδειγμα αυτό της AT&T στην Αμερική. Το ξεκλείδωτο όμως iPhone 4 ή iPhone 4S δε θα δουλεύει με φορείς CDMA όπως είναι η Verizon ή η Sprint.

Αν δεν θέλετε να κάνετε συμβόλαιο σε κάποια εταιρία και προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε ένα τοπικό φορέα όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό τότε το ξεκλείδωτο iPhone 4S είναι η καλύτερη επιλογή. Έρχεται χωρίς micro-SIM και θα χρειαστείτε μία από κάποιο φορέα παγκόσμια έτσι ώστε να μπορέσετε να το ενεργοποιήσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε μόλις βρείτε αυτή τη κάρτα είναι να το ανοίξετε και να τη βάλετε στην υποδοχή της SIM μετά θα βρείτε στην οθόνη όλες τις οδηγίες που χρειάζεστε.

Η Apple κυκλοφόρησε το iPhone τον Οκτώβριο και υποσχέθηκε ότι οι ξεκλείδωτες συσκευές θα αρχίσουν να κυκλοφορούν από το Νοέμβριο. Το ξεκλείδωτο και χωρίς συμβόλαιο iPhone 4S μπορεί να αγοραστεί από το online store της Apple αλλά δυστυχώς δεν αποστέλλεται Ελλάδα.

[ MacStories ]

One thought on “Η Apple άρχισε τις πωλήσεις ξεκλείδωτων iPhone 4S στο Αμερικάνικο Online Store

Comments are closed.