Η Apple κυκλοφόρησε το iTunes 10.5.1 beta 2 με υποστήριξη iTunes Match

Μετά την κυκλοφορία της πρώτης beta για το iOS 5.0.1 που έγινε διαθέσιμη για τους developers χθες το βράδυ, η Apple λίγο αργότερα κυκλοφόρησε την beta 2 του iTunes 10.5.1 έτσι ώστε οι developers να συνεχίσουν τις δοκιμές με την υπηρεσία iTunes Match.

H καινούρια έκδοση iTunes 10.5.1 beta 2 είναι τώρα διαθέσιμη και περιλαμβάνει έναν αριθμό από σημαντικές βελτιώσεις σταθερότητας και απόδοσης. Επίσης, μετά το update το iTunes Match είναι πια διαθέσιμο και για το Apple TV.

Η υπηρεσία iTunes Match αποθηκεύει την iTunes Music Library στο iCloud και μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση στην συλλογή μας από τις iOS συσκευές μας, τον υπολογιστή μας και τώρα από το Apple TV, οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε.

Το iTunes Match είναι η υπηρεσία της Apple που κοστίζει $25 το χρόνο και θα ταιριάξει τα τραγούδια της library μας με εκδόσεις 256Kbps στο iCloud. Η υπηρεσία κανονικά ήταν  να λανσαριστεί τέλος Οκτωβρίου αλλά ακόμα δεν έχει τελειοποιηθεί.

Η Apple θα κυκλοφορήσει την υπηρεσία iTunes Match αρχικά στην Αμερική και αρχές του 2012 στην Αγγλία. Ακόμα όμως δεν έχει δώσει πληροφορίες για την ημερομηνία έναρξης της υπηρεσίας μετά από την λήξη της πρώτης προθεσμίας.