Apple patent δείχνει φορτιστή για πολλές συσκευές μαζί

Mια καινούργια πατέντα ετοιμάζει η Apple η οποία, όπως λέει η εταιρία, θα μπορεί να φορτίζει παραπάνω από μια συσκευή συγχρόνως δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε πολλά προϊόντα της Αpple να λειτουργούν μαζί. Όπως για παράδειγμα ένα iPhone ένα iPod και έναν MacBook μαζί. Η πατέντα αυτή είναι μια “multi-output power supply” η οποία θα διαθέτει ένα καλώδιο μπρίζας που θα οδηγεί σε ένα power adapter και από εκεί θα χωρίζεται σε δυο εσοχές  για να μπορείς να βάζεις μέσα το καλώδιο φόρτισης.

Αυτή η τεχνολόγοι δεν είναι καινούρια, η PlugBug έχει δημιουργήσει μέσα στο χρόνο και αυτή μια παρόμοια συσκευή. Αλλά αυτό το οποίο κάνει την Apple να καινοτομεί είναι το ότι αυτή η ιδέα υπήρχε στην εταιρία του Cupertino από την περσινή χρονιά.

Τέλος πάνω σε αυτόν τον τομέα η Apple δεν έχει δουλέψει ιδιαίτερα σκληρά τώρα τελευταία όσο στο παρελθόν. Στον τομέα του hardware δεν έχει δώσει πολύ μεγάλη έμφαση στο να φορτίζονται πολλές συσκευές μαζί όπως στο software όπου με την παρουσία του AirPlay και του iTunes Home Sharing βοηθάει στο να μοιράζονται τα αρχεία σε όλα τα προϊόντα της Apple.

[ TUAW ]