Η Apple μετά από μία μέρα αποσύρει τη δυνατότητα για συνδρομές παιχνιδιών

Το Bloomberg αναφέρει πρόσφατα ότι η Apple συμφώνησε να επιτρέψει τις εταιρίες ανάπτυξης παιχνιδιών να προσπαθήσουν να πουλήσουν τους τίτλους τους μέσα από μια μηνιαία συνδρομή. Η διαδικασία αυτή θα έχει ως εξής.

Οι χρήστες θα πληρώνουν μια μηνιαία συνδρομή για να μπορούν να παίξουν παιχνίδια στο iPad που θα γινονται stream στη συσκευή τους, χωρίς να χρειάζεται να τα κάνουν download από το App Store.

Η Big Fish Games είναι μια εταιρία που που πρόκειται να προσπαθήσει με αυτή τη νέα υπηρεσία. Στο App Store μέχρι στιγμής μπορούμε να βρούμε 99 παιχνίδια αυτής της εταιρίας διαθέσιμα για download και θα πρέπει να υπάρχουν πολύ περισσότερα τα οποία θα μπορούμε να επιλέξουμε από την αρχή της επόμενης χρονιάς που η υπηρεσία πρόκειται να λανσαριστεί. Η Apple θα προμηθεύσει όσους χρήστες πληρώσουν για την συνδρομή με μία εφαρμογή από την οποία θα μπορούν να δουν όλους τους διαθέσιμους τίτλους παιχνιδιών.

Ο ιδρυτής της Big Fish Games, Paul Thelen, αναφέρει ότι θα υπάρχουν διάφορες επιλογές για συνδρομή, η οποία θα αρχίζει από $4.99 το μήνα και αργότερα θα αυξηθεί ανάλογα με τους τίτλους που θα προστεθούν. Επίσης μία δωρεάν έκδοση με διαφημίσεις θα είναι επίσης διαθέσιμη.

Η εφαρμογή έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί για να δουλεύει σωστά σε smartphones, tablets ή internet τηλεοράσεις.

Αυτή είναι μια αρκετά σημαντική κίνηση από την Big Fish Games και την Apple αλλά ακόμα είναι δύσκολο να γνωρίζουμε αν η ζήτηση θα είναι μεγάλη για μια υπηρεσία σαν αυτή. Σήμερα όμως η Apple και χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες αφαίρεσε αυτή την εφαρμογή.

[ 9to5Mac ]