Ο Steve Jobs έχει ήδη σχεδιάσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια της Apple

Τον τελευταίο καιρό η Apple πέρασε πολλές αλλαγές, όπως η παραίτηση του Steve Jobs από την θέση του CEO και στην συνέχεια ο θάνατος του. Μετά από αυτά υπάρχει ένα ερώτημα για όσους ακολουθούν τα νέα της εταιρίας στο Cupertino είναι τι θα συμβεί στην Apple χωρίς τον Steve Jobs.

Σύμφωνα με μία αναφορά, πολλά μελλοντικά προιόντα της Apple έχουν ήδη εγκριθεί από τον Steve Jobs, και η Daily Mail ανακαλύπτει ότι  ο Jobs έχει δει ήδη την ανάπτυξη της Apple για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Έχει δει ήδη την ανάπτυξη του iCloud project, που θα δώσει την δυνατότητα στους χρήστες Apple να αποθηκεύσουν την μουσική, τις φωτογραφίες και άλλα έγγραφα ασύρματα όπως και αναβαθμισμένες εκδόσεις από iPod, iPad, iPhone και MacBook, βεβαιώνοντας μας έτσι ότι μπορεί να γνωρίζει τουλάχιστον για προϊόντα μέχρι και τεσσάρων ετών σύμφωνα με διάφορες πηγές της Apple.

Ενώ είναι φανερό ότι τα προιόντα της Apple δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο του Steve Jobs και του πάθους του, λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να αμβισβητίσουν ότι η διορατικότητα και η ιδέα του σχεδιασμού παίζουν σημαντικό ρόλο σχετικά με τον τρόπο που η Apple συνεχίζει να κερδίζει μερίδιο αγοράς και να “μπαίνει” στο μυαλό των καταναλωτών.

Η Apple τώρα βασίζεται σε άτομα τα οποία ο Jobs επέλεξε ώστε να φτάσουν την εταιρία ψηλά. Τέτοια άτομα είναι ο Scott Forstall, ο Phil Schiller και η ομάδες τους και όλοι αυτοί βρίσκονται κάτω από την επίβλεψη του νέου CEO Tim Cook.

[ iDownloadBlog ]