Η Samsung προσπαθεί να απαγορεύσει την κυκλοφορία του iPhone 4S σε Ιταλία και Γαλλία

Αν θυμάστε στο παρελθόν η Samsung απείλησε ότι θα απαγορεύσει την πώληση του iPhone  επόμενης γενιάς της Apple και σήμερα αυτό μάλλον γίνεται πραγματικότητα. Συγκεκριμένα η Samsung προσπαθεί να κρατήσει την υπόσχεση της βάζοντας σε εφαρμογή δύο προσωρινές διαταγές στο Παρίσι και στο Μιλάνο στην προσπάθεια της να απαγορεύσει τις πωλήσεις του iPhone 4S στην Γαλλία και την Ιταλία.

Οι διαταγές αυτές της Samsung απαιτούν ασφαλιστικά μέτρα στην Γαλλία και την Ιταλία και αναφέρουν παραβάσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με τεχνολογία των ασύρματων τηλεπικοινωνιών και ειδικά τα πρότυπα WCDMA (Wideband Code Division Multiple Access) για τα 3G κινητά τηλέφωνα.

Η παράβαση της τεχνολογίας αυτής είναι ουσιώδης για την σωστή λειτουργία των τηλεπικοινωνιακών δικτύων και συσκευών και γι’ αυτό η Samsung θεωρεί ότι η συσκευή της Apple,  iPhone 4S θα πρέπει να αποκλειθεί από τις πωλήσεις.

Η Samsung σημειώνει ακόμα, ότι η Apple συνεχίζει να παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματική ιδιοκτησία μας και να χρησιμοποιεί ελεύθερα την τεχνολογία μας. Έτσι πιστεύουμε ότι είναι αναγκαίο να αναλάβει δράση το νομικό μας τμήμα ώστε να προστατέψουμε την καινοτομία μας.

Η Samsung ειπώθηκε ότι θα συνεχίσει αυτές τις ενέργειες της ακόμα και σε άλλες χώρες ελπίζουμε μόνο η Ελλάδα να μην είναι μία από αυτές.

[ 9to5Mac ]

One thought on “Η Samsung προσπαθεί να απαγορεύσει την κυκλοφορία του iPhone 4S σε Ιταλία και Γαλλία

Comments are closed.