Real Racing με “Party Play” και Split Screen Multiplayer μέσω AirPlay Mirroring

Μία από τις δυνατότητες που δεν έχουμε δει πολλές φορές στο iOS 5 είναι το AirPlay Mirroring, μια καινούρια δυνατότητα που μας επιτρέπει να συνδέσουμε μια εφαρμογή σε ένα Apple TV και να δούμε τα δούμε τα δεδομένα της στην οθόνη της τηλεόρασης μας.

Το AirPlay Mirroring επιτρέπει στους χρήστες να δείξουν τα δεδομένα τους από το iPad ή το iPhone σε μία τηλεόραση χωρίς την χρήση καλωδίου HDMI που όπως έχετε δει και στο iPad 2 Review του Greek iPhone χρειαζόταν μέχρι σήμερα. 

Τον Ιούνιο η Firemint ανακοίνωσε ότι πρόκειται να βελτιώσει στο μέγιστο την εμπειρία του AirPlay και σήμερα αποκαλύπτει το ‘Party Play‘.  Με την χρήση του AirPlay και του wireless local multiplayer, το Party Play στο Real Racing 2 θα επιτρέπει σε 4 παίκτες να παίζουν ταυτόχρονα αγώνα που θα γίνετε stream στην τηλεόραση μέσω του AirPlay.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι για να το χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να έχουμε iPhone 4S ή iPad 2 αυτό φυσικά εξαιτίας του A5 επεξεργαστή που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για το AirPlay Mirroring. Οι υπόλοιποι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε άλλη συσκευή θέλουν που να υποστηρίζει το Real Racing 2 ή το Real Racing 2 HD και φυσικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε άλλη συσκευή θέλουμε, είτε είναι iPod touch, είτε iPad, είτε iPhone.

H Firemint αναφέρει επίσης ότι το καινούριο update θα κυκλοφορήσει και με πολλές βελτιώσεις στα γραφικά για τον επεξεργαστή A5 του iPhone 4S και του iPad 2. Δείτε το video του Party Play στην συνέχεια.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bxj1QuKebdQ[/youtube]

[ MacStories ]