Μάθετε περισσότερα για τις ενοικιάσεις ταινιών

Όπως είδαμε πριν λίγο η Apple άνοιξε επίσημα το iTunes Movies Store και για την χώρα μας. Εκτός από τις αγορές ταινιών που μπορούμε να κάνουμε, υπάρχει και οι δυνατότητα για ενοικιάση.

Ταινίες

Κάντε ενοικίαση ταινιών από όλα τα Hollywood studios στο iTunes Store και παρακολουθήστε τις στον υπολογιστή σας, στο iPad, στο iPhone, στο iPod ή την τηλεόραση σας με το Apple TV.

Παρακολουθήστε τις ταινίες όταν είστε έτοιμοι

Μόλις πατήσετε Rent (ενοικίαση) η ταινία θα αρχίσει να κατεβαίνει άμεσα. Έχετε 30 μέρες για να παρακολουθήσετε την ταινία που ενοικιάσατε, αποφασίστε που και πότε θέλετε να το δείτε και μετά έχετε 48 ώρες για να δείτε την ταινία από την ώρα που θα πατήσετε Play.

Η Apple μας δίνει ένα περιθώριο 30 ημερών για να αποφασίσουμε πότε θα δούμε την ταινία και 48 ώρες από την στιγμή που θα πατήσουμε Play για να δούμε την ταινία.

Μεταφέρετε τις ενοικιασμένες ταινίες σας

Μπορείτε να κάνετε ενοικίαση Standard Definition ταινίες από το iTunes και να τις δείτε στον υπολογιστή σας, στο iPhone, στο iPad, στο iPod (iPod touch, iPod classic ή iPad nano 3ης γενιάς) ή στην τηλεόραση σας με το Apple TV.

Ενοικιάσεις HD ταινιών

Επιλέξτε ενοικιάσεις ταινιών που προσφέρονται σε HD, που σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες σε High Quality 720p στον υπολογιστή σας, στο iPhone, στο iPod touch (4ης γενιάς) ή στο Apple TV. Απολαύστε ήχο 5.1 στο Apple TV σας εφόσον πολλοί τίτλοι είναι διαθέσιμη με 5.1 surround ήχο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα FAQ