iPhone 4S: Σύγκριση των parts με αυτά του iPhone 4

Το 9to5Mac έλαβε ένα mail με parts από το ανοιγμένο iPhone 4S και φωτογραφίες στις οποίες συγκρίνουν τα parts του iPhone 4S με αυτά του iPhone 4. Στις παρακάτω φωτογραφίες ίσως να δείτε κάτι που πρώτο το Greek iPhone δημοσίευσε στο διαδίκτυο κοντά στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η κάμερα του iPhone 4S είναι αρκετά διαφορετική από αυτή του iPhone 4.

Στην παλιά φωτογραφική μηχανή ήταν συνδεδεμένη με τους σωληνοειδές φακούς και ολόκληρη η ομάδα κινήθηκε προς την καλύτερη εστίαση της εικόνας, σε αυτή τη νέα φωτογραφική μηχανή είναι έξω από το σωληνοειδές, και κινείται μόνο με αργούς ρυθμούς, έτσι πιστεύουμε ότι αυτό είναι επίσης μια επίδραση στη βελτιωμένη ταχύτητα λήψης. Το CCD είναι αμετάβλητο σε μέγεθος.

 

Εδώ είναι οι αρχικές παρατηρήσεις

Το digitizer και το LCD panel δεν έχουν αλλάξει, οι μόνες διαφορές είναι, τοποθεσίες των βιδών οι οποίες έχουν αλλάξει σύμφωνα με το νέο σχέδιο της συσκευής που έγινε με την αλλαγή των κεραίων. Το κομμάτι γύρω από τον αισθητήρα του proximity είναι τώρα τοποθετημένο με εντελώς διαφορετικό τρόπο, έτσι ώστε να λύση το πρόβλημα που ανέφεραν στο παρελθόν κάποιοι χρήστες. Επίσης η περιοχή του αισθητήρα φωτός είναι πιο εμφανείς ίσως για πιο άμεση ανταπόκριση. Αυτά για το μπροστά μέρος

Το πίσω μέρος του iPhone 4S έχει για πρώτη φορά στο κενό του φακού της κάμερας ένα κομμάτι από μέταλλο. Το γυαλί στο μπροστά μέρος στο μέρος που είναι το flash της κάμερας είναι πολύ λείο, ενώ το πρώτο χρησιμοποιούνταν ώστε να σκορπίζει το φως και να δημιουργεί προβλήματα με αντανακλάσεις. Τέλος το πίσω μέρος είναι πολύ πιο γερό από πριν.

Η μπαταρία του είναι μεγαλύτερη (5.25 -> 5.3W/hr ή 1420 mAh -> 1430 mAh)

One thought on “iPhone 4S: Σύγκριση των parts με αυτά του iPhone 4

Comments are closed.