Οδηγός: Πως να κρύψετε το Κιόσκι σε φάκελο στο iOS 5 (Video)

Αρκετοί χρήστες έχουν κάνει αναβάθμιση στο iOS 5 τις τελευταίες μέρες. Πολλοί από αυτούς παραπονιούνται για την εφαρμογή Κιόσκι που υπάρχει στην αρχική σελίδα. Για πολλούς χρήστες η εφαρμογή αυτή είναι άχρηστη επειδή δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ποτέ και το χειρότερο είναι ότι η Apple δεν μας δίνει μία επιλογή για να την αφαιρέσουμε από την Home screen.

Το Κιόσκι είναι ένας φάκελος και όχι εφαρμογή και όπως γνωρίζουμε είναι αδύνατο να μεταφέρουμε ένα φάκελο σε ένα άλλο φάκελο.

Για την λύση αυτού του προβλήματος υπάρχει φυσικά το jailbreak αλλά τώρα και ένα μικρό κόλπο από το 52-tiger. Για να βάλουμε το Κιόσκι σε φάκελο θα πρέπει να είμαστε αρκετά γρήγοροι και να ακολουθήσουμε τις παρακάτω οδηγίες.

  • Μεταφέρετε δύο εφαρμογές και την εφαρμογή Κιόσκι σε μια νέα σελίδα (για να έχετε χώρο).
  • Τραβήξτε την μία εφαρμογή και αφήστε την πάνω στην άλλη έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα φάκελο.
  • Την στιγμή που γίνετε το animation μεταφέρετε το Κιόσκι μέσα στο φάκελο (πρέπει να είστε αρκετά γρήγοροι).

Μετά από αυτό θα πρέπει να πούμε ότι το Κιόσκι δεν θα δουλεύει και ότι αν το πατήσουμε απλά θα γίνεται ένα respring στην Home Screen του iPhone μας. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσουμε μπορούμε απλά να το μεταφέρουμε πίσω στην Home Screen. Αυτό ισχύει και για οποιονδήποτε άλλο φάκελο στο iOS αλλά δεν μπορείτε μετά να τον χρησιμοποιήσετε αφού κρασάρει η Home Screen.

Video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Xl6n34Ulzw[/youtube]