Δωρεάν 50GB cloud storage από το Box.net

Ακολουθώντας τα χνάρια του Dropbox, το Box.net, ανακοίνωσε μια προσφορά που η Apple είναι πολύ δύσκολο να αντέξει. Το Box.net προσφέρει 50GB δωρεάν σε όλους τους χρήστες που ενεργοποιούν τον λογαριασμό τους από μια iOS συσκευή. 

Χωρίς κανένα κόστος, μπορούμε να έχουμε 10 φορές τη χωρητικότητα που προσφέρει η Apple. Τα 50GB μπορούν να γίνουν δικά μας μέσα σε 50 μέρες δωρεάν, απλά κατεβάζοντας την εφαρμογή στο iPod touch, το iPhone ή το iPad, και δημιουργώντας έναν καινούριο λογαριασμό από τη συσκευή. Από την στιγμή που θα δημιουργήσουμε τον λογαριασμό, τα 50 GB θα είναι δωρεάν για πάντα.

[app 290853822]

Με το Box.net μπορείτε να μοιραστείτε φωτογραφίες, έγγραφα, μουσική και βίντεο. Τα αρχεία αυτά, μπορούν να τα κατεβάσουν όλοι όσοι έχουν το link. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό φυσικά από τον υπολογιστή σας για να ανεβάσετε αρχεία!

[appscreens 290853822]

Το Box.net είναι ένας αντίπαλος του Dropbox, που είναι από τις πιο γνωστές cloud storage υπηρεσίες. Ένας λογαριασμός 50GB στο Dropbox, κοστολογείται περίπου στα 7.5 ευρώ, ενώ ένας λογαριασμός iCloud 50GB, περίπου στα 72 ευρώ.

[ iSpazio ]

2 thoughts on “Δωρεάν 50GB cloud storage από το Box.net

  • October 17, 2011 at 10:14
    Permalink

    Τις θερμές μου ευχαριστίες για το άρθρο. Με “φτιάξατε”. Νά´ναι καλά και το box.net φυσικά για τα 50GB δωρεάν!

Comments are closed.