Η Apple θα παρέχει streaming του keynote στο App Store του Covent Garden στο Λονδίνο

Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει μέχρι τώρα, το media event της Apple θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου. Ενώ βλέπουμε όλο και περισσότερα νέα για το τι πρέπει να περιμένουμε εκείνη την μέρα έρχεται τώρα και μια είδηση στην οποία μπορούμε να δούμε ότι το Apple Store Covent Garden  στο Λονδίνο, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα της Apple στον κόσμο, θα παρέχει live streaming του event αποκλειστικά για τον τύπο του Λονδίνου.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα προσφέρει live stream αυτού του event, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει χρησιμοποιήσει τα καταστήματα της για να το κάνει αυτό. Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε το email που έλαβαν οι υπάλληλοι του Covent Garden σχετικά με την περίπτωση αυτή.

Hello Team,

As we begin to start a very exciting quarter in Apple Retail, I am pleased to let you know that our Covent Garden Store will be hosting a keynote streaming event next Tuesday 4th October. This event will be a press only event and currently we have no further details on what will be presented. The store will be closing at 3.30pm to accommodate this.

This is a really exciting event for our store and we are passionate about delivering an outstanding Covent Garden experience.

Η Apple πιστεύει οτιδήποτε πρόκειται να ανακοινώσει είναι αρκετά σημαντικό έτσι ώστε να κλείσει ένα από τα καταστήματα της που έχουν περισσότερη δουλειά για την περίσταση αυτή.

[ MacRumors ]