Η Apple ενημέρωσε τη σελίδα του Steve Jobs

Η Apple, ενημέρωσε την σελίδα του Steve Jobs στο site της, για να μας δώσει ένα δείγμα από τις ευχές, τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων, που μοιράστηκαν με τον Steve μέσω του email που δημιούργησε η Apple.

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι από όλο τον κόσμο μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους, τις σκέψεις τους, τα συναισθήματά τους για τον Steve. Ένα πράγμα που όλοι είχαν κοινό όμως – από στενούς φίλους, μέχρι και συνεργάτες αλλά και κατόχους προϊόντων της Apple – είναι το πως “αγγίχτηκαν” από την δημιουργικότητα και το πάθος του για αυτό που έκανε. Μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά τα μηνύματα πρακάτω. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε ό,τι θέλετε, ό,τι σκέφτεστε και ό,τι νιώθετε για τον Steve, μέσω του email rememberingsteve@apple.com.

Η Apple αναφέρει ότι έλαβε πάνω από ένα εκατομμύριο e-mail από ανθρώπους που αγαπούσαν τον Steve, ακόμα και αν αυτοί ήταν απλοί κάτοχοι προϊόντων της Apple.

Άπειρα αφιερώματα και υποστήριξη σε πολύ μεγάλο βαθμό από την στιγμή που μας άφησε ο Steve Jobs στις 5 Οκτωβρίου. Τα Apple Store σε όλο τον κόσμο έχουν μετατραπεί σε αυτοσχέδια μνημεία, αφού οι θαυμαστές του Steve, έχουν αφήσει λουλούδια, σημειώσεις αλλά και κεριά με τη χρήση του iPad.

Ο Steve Jobs ήταν 56 ετών, και αγωνιζόταν εδώ και καιρό ενάντια του καρκίνου που είχε στο πάγκρεας. Η Apple, έχει οραγνώσει μια ημέρα αφιερωμένη στον Steve Jobs, όπου θα πραγματοποιηθεί μια γιορτή στη μνήμη του. Το event θα λάβει χώρα στο Apple capus στο Cupertino. Τα Apple Retail stores θα είναι κλειστά κατά τη διάρκεια του event, έτσι ώστε οι υπάλληλοι να έχουν την δυνατότητα να δούν το live webcast.

[ MacRumors ]