Wrapp, στείλτε δωράκια στους φίλους σας | AppStore

Η εφαρμογή Wrapp που πριν λίγο κυκλοφόρησε στο AppStore  μας δίνει την δυνατότητα να στείλουμε δώρα σε όλους τους γνωστούς και φίλους μας.

[appscreens 458640944]

[app 458640944]

 

Περιγραφή

Γιορτάστε με τους φίλους σας κάθε μέρα. Πάντα υπάρχουν γενέθλια, διακοπές ή κάποια ειδική μέρα η οποία αξίζει να την γιορτάσουμε. Κάθε μέρα η εφαρμογή προσφέρει δωρεάν και επί πληρωμή κάρτες δώρων από διάφορες μάρκες για giveaway – χωρίς δεσμέυσεις. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε μία.

Σε περίπτωση που λάβετε ένα δώρο από τους φίλους σας, κατεβάστε αυτή την εφαρμογή και χρησιμοποιήστε την gift card για να τους ευχαριστήσετε.

 

Είναι εύκολο να τυλίξετε ένα δώρο

Απλά επιλέξτε ένα φίλο σας που γιορτάζει. Διαλέξτε από τις δωρεάν ή επί πληρωμής προσφορές σύμφωνα με τις αγαπημένες μάρκες του φίλου σας. Γράψτε το προσωπικό σας μήνυμα και η υπηρεσία της εφαρμογής θα το παραδώσει τυλιγμένο και στολισμένο!

Καλύτερη υπηρεσία αποστολής σε φίλους

Το Wrapp συνδέεται στο Facebook και έτσι μπορούμε να έχουμε άμεση πρόσβαση στους φίλους μας. Είμαστε μόνο μερικά taps μακριά για να στείλουμε κάποιο δώρο ή κάποια κάρτα. Επίσης το Wrapp έχει την δυνατότητα να επιτρέψει σε κάποιο κοινό φίλο μας να συνησφέρει στην αγορά αυτή της συσκευής.

Το έχετε στην τσέπη και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε

Όλες οι giftcards που έχουμε αποκτήσει βρίσκονται στην τσέπη μας για όποτε και αν τις χρειαστούμε. Πηγαίνετε στο κατάστημα επιλέξετε ότι σας αρέσει. Και χρησιμοποιήστε στο ταμείο την gift card μέσω του iPhone σας.

Αποστολές εκτός συνόρων

Μέχρι στιγμής το Wrapp δουλεύει μόνο με κάποιους προμηθευτές στην Σουηδία. Παρόλα αυτά όποιος θέλει μπορεί να στείλει δώρα σε φίλους. Το Wrapp ψάχνει για νέους συνεργάτες και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες χώρες.

 

Σύμφωνα με τους developers η κυκλοφορία της εφαρμογής και η χρήση της στην Σουηδία είναι δοκιμαστική και θα συνεχίσουν να επεκτείνονται σε όλες τις βασικές αγορές που έχουν κίνηση σε smartphones και social media.