O Tim Cook κάνει την πρώτη κίνηση που δεν θα έκανε ο Steve Jobs

Με ενα γρήγορο σημείωμα ο Tim Cook  αναφέρεται σε μια δωρεά για φιλανθρωπικό σκοπό. Ήταν μια ευγενική κίνηση του Tim Cook κατά την οποία δίνει εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπίες. Κατά πολους αυτη ειναι μια κίνηση την οποία δεν θα την έκανε ποτέ ο Steve Jobs.

Πρώτα από όλα όταν ο  Steve Jobs έκανε κάποια δωρεά την έκανε  κατά το δοκούν χωρίς να χρησιμοποιεί την Apple ως βιτρίνα και χωρίς να χρησιμοποιεί λεφτά τα οποία θα τα έπερναν κανονικά οι υπάλληλοι της Apple. Βεβαίως και μια τέτοια κίνηση είναι αρεστή καθώς υπάρχει ενα πρόγραμμα το οποίο  αναφέρετε στην κίνηση του Cook, όμως η δημοσίευση και ο διατυμπανισμός απο τον τον CEO της Apple είναι κάτι το οποίο δεν θα έκανε ποτέ ο Steve Jobs.

Δεύτερον η Apple  δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες συνήθως για τέτοιου είδους κινήσεις και τέλος ο Seve Jobs δεν θα έπραττε μια τέτοια κίνηση  την οποια την χρησιμοποιεί η Microsoft  η οποία δίνει κάθε, χρόνο 12,000$ τα οποια κανονικά θα τα έπερναν οι υπάλληλοι.

Μπορεί να είναι μια γενναιόδωρη κίνηση και μπορεί οι υπάλληλοι της Apple να αισθάνονται  όμορφα με αυτή την κίνηση αλλά όπως και να το κάνουμε αυτή την τακτική δεν θα την ακολουθούσε ποτέ ο Steve Jobs.

[ 9to5Mac ]

3 thoughts on “O Tim Cook κάνει την πρώτη κίνηση που δεν θα έκανε ο Steve Jobs

  • September 15, 2011 at 16:27
    Permalink

    διαφημιση για την apple εκανε ο ανθρωπος

  • September 16, 2011 at 20:17
    Permalink

    Θα τα έδινε τα φράγκα αν δεν υπήρχαν κάμερες ;

    • September 16, 2011 at 20:24
      Permalink

      Καλή ερώτηση! Θα τον δούμε καλύτερα στο keynote και φυσικά θα τον μάθουμε καλύτερα με τα χρόνια. Γνώμη μου είναι ότι αν τον επέλεξε ο Steve, ήξερε τι έκανε! 🙂

Comments are closed.