Ο Steve Jobs είναι μια χαρά, οι φωτογραφίες τους είναι χάλια!

Η σοκαριστική  φωτογραφία του Steve Job που δημοσιεύτηκε πρόσφατα σε διάφορα sites και με πολύ γρήγορο ρυθμό διαψεύτικε  από το Gizmodo και άλλα sites ίσως τελικά δεν είναι και τόσο αληθινή.

Επομένως μήπως αυτές οι δακρύβρεχτες φωτογραφίες του συνιδρυτή της Apple Steve Jobs που μας τον παρουσιάζουν εξουθενωμένο και αποσκελετωμένο δεν είναι τελικά και τόσο αληθινές; Ένας σκεπτικιστής πάνω στο Reddit πόσταρε αυτή την εικόνα ως “απόδειξη” θέλοντας να δείξει πως είναι ο Steve Jobs ο οποίος παραιτήθηκε από την θέση του διευθύνων σύμβουλου νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, έχει υποστεί επεξεργασία για να τον κάνουν να φαίνεται χειρότερα απο ότι είναι στην πραγματικότητα.

Λόγο έλλειψης κάποιου εμπειρογνώμονα πάνω στο Photoshop δεν μπορούμε να σας πούμε με ακρίβεια ποια φωτογραφία να πιστέψετε. Πραγματική ή ψεύτικη δεν έχει σημασία διότι δε μας κάνει να ξεχνούμε ότι ο Steve Jobs δεν είναι καλά στην υγεία του. Μόνο ένας τυφώνας θα μπορούσε να έρθει και με την μανία του να βγάλει τον καρκίνο από τα σωθικά του Steve Jobs. [ Gawker ]