Η Largan Precision και η Genius Electronic Optical θα προμηθεύσουν την 8 mp κάμερα του iPhone 5;

Τον Μάιο είδαμε ισχυρισμούς από την Digitimes, οι οποίοι αναφέρουν ότι η Largan Precision μπορεί να είναι ο βασικός προμηθευτής της κάμερας 8 megapixel για το καινούριο iPhone 5 της Apple.

Τώρα μια αναφορά από την Taiwan Economic News ισχυρίζεται ότι η Largan Precision μαζί με την Genius Electronic Optical θα είναι προμηθευτές για το νέο iPhone και οι παραγγελίες αναμένεται να αρχίσουν σύντομα.

Αρχικά είδαμε την αναφορά της WSJ σχετικά με το N97 prototype το οποίο μπορεί να είχε φακό της Sony και το οποίο πολύ πίστεψαν ότι είναι το iPhone 5 και όχι κάποια βελτίωση του 4S. Αυτές οι καινούριες πληροφορίες δείχνουν ότι η Sony δεν θα είναι τελικά ο βασικός προμηθευτής για την κάμερα του iPhone 5 όπως επίσης μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το N97 prototype είναι στην πραγματικότητα ένα iPhone 4 με μερικές αλλαγές ή κάποιο prototype που χρησιμοποιεί Sony κάμερα.

Η Genius και η Largan προμήθευσαν την Apple με φακούς και για την κάμερα του iPhone 4 στο παρελθόν. Η σημερινή αναφορά μας δείχνει ότι οι δύο εταιρίες θα ανταγωνιστούν και θα δουλέψουν μαζί ενώ συνεχίζουν να μοιράζονται την Apple η οποία έχει ένα μεγάλο κομμάτι αγοραστών για το επόμενης γενιάς iPhone.

Δεν είναι τυχαίο που η Apple συνεχίζει να προμηθεύεται τα parts για το iPhone από διάφορες πηγές. Είναι μια γνωστή κίνηση από εταιρίες έτσι ώστε να δημιουργήσουν ανταγωνισμό μεταξύ προμηθευτών, να ρίξουν τις τιμές και να αυξήσουν την ποιότητα παραγωγής και να μειώσουν το ρίσκο. [9to5Mac]

One thought on “Η Largan Precision και η Genius Electronic Optical θα προμηθεύσουν την 8 mp κάμερα του iPhone 5;

Comments are closed.