iPhone 5 με καινούρια σχεδίαση και iPhone 4 Plus σύντομα;

 

Ο αναλυτής της J.P. Morgan, Mark Moskowitz μιλάει σχετικά με το επόμενης γενιάς iPhone της Apple. Σύμφωνα με τον αναλυτή υπάρχουν δύο καινούριες που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα η Apple, το iPhone 5 και το φημισμένο iPhone 4S.

Στην συνέχεια μπορούμε να δούμε τον αναλυτή να περιγράφει με περισσότερες λεπτομέρειες, ακόμα δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα η Apple αλλά ο αναλυτής κάνει κάποιες προβλέψεις τις οποίες μπορείτε να δείτε στην συνέχεια.

Συγκεκριμένα ο Mark Moskowitz είπε:

Το καινούριο iPhone 5 θα έχει εντελώς καινούριο σχεδιασμό, θα είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ, συμβατό με GSM και CDMA παρόχους αλλά χωρίς υποστήριξη δικτύων LTE. Η οθόνη θα είναι λίγο μεγαλύτερη από την Retina display που κυκλοφορεί τώρα και τέλος η κάμερα θα είναι 8 megapixel.

Όσον αφορά το iPhone χαμηλού κόστους, έχει σχεδιαστεί από διαφορετικά υλικά από αυτά του iPhone 5 και πρόκειται να αντικαταστήσει το iPhone 3GS.

Τα παραπάνω είναι απλά η γνώμη του αναλυτή της J.P. Morgan και εφόσον δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Apple θα προτείναμε να τα δείτε απλά σαν φήμες.

[ MacRumors ]

2 thoughts on “iPhone 5 με καινούρια σχεδίαση και iPhone 4 Plus σύντομα;

Comments are closed.