Διέρρευσε η logicboard του iPhone 5; (Updated)

Όπως βλέπουμε και στην παραπάνω εικόνα, φαίνεται ότι διέρρευσε η logicboard (μητρική) του iPhone 5 ή του iPhone 4S. Συγκεκριμένα το site Phone Arena δείχνει μια logic board με τον επεξεργαστή A5 τον οποίο μέχρι στιγμής η Apple έχει χρησιμοποιήσει μόνο στο iPad 2. Η logicboard έχει ακριβώς το ίδια χαρακτηριστικά σε μέγεθος όπως αυτή του iPhone 4 αλλά ένα part που διαφέρει σε αυτή την φωτογραφία είναι η μπαταρία στην οποία μπορούμε να διαβάσουμε “430mAh” ενώ το iPhone 4 μέχρι σήμερα είχε 1420 mAh μπαταρία.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν όντως αυτή θα είναι η logic board του iPhone επόμενης γενιάς που διέρρευσε από το Weibo αλλα η διαφορά από αυτή του iPhone 4 δεν είναι και πολύ μεγάλη όπως μπορούμε να δούμε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Update: Ένα post από το macpost πριν λίγο επαληθεύει ότι όλα τα παραπάνω parts είναι του iPhone 4S και όχι του iPhone 5. Για ακόμα μια φορά μπορούμε να ελπίζουμε στον ανασχεδιασμό που θα έχει το iPhone 5.

Update 2: Το Macrumors δημοσίευσε πριν λίγο ακόμα μία φωτογραφία με αυτή την logicboard και τον επεξεργαστή A5 στην οποία φαίνεται καλύτερα και η μπαταρία που γράφει “1430mAh”.

[ 9to5Mac ]

4 thoughts on “Διέρρευσε η logicboard του iPhone 5; (Updated)

Comments are closed.