Το iPhone 4 είναι το πιο λεπτό smartphone

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί διάφορα που αφορούν την Samsung και την Apple, αυτή την φορά όμως μιλάμε για δύο συσκευές τους συγκεκριμένα, το iPhone 4 και το Galaxy S II. Όπως αναφέρει η TechCrunch, την τελευταία φορά που ακούσαμε νέα από το Αγγλικό “Advertising Standards Autority”, ήταν για την απόρριψη του Atrix handset της Motorola, που όπως έλεγε η ίδια ήταν το πιο γρήγορο smartphone στον κόσμο,  αν και τότε κέρδισε η Samsung δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι ότι το iPhone 4 είναι το πιο λεπτό smartphone.

Αρχικά, η Apple, από την μέρα κυκλοφορίας του iPhone 4, αναφέρει ότι είναι το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο σε διαφημίσεις, promo κλπ. Με την κυκλοφορία του Galaxy S II, τα πράγματα άλλαξαν. Η Samsung, ανέφερε ότι το smartphone της είναι πιο λεπτό σε ορισμένα σημεία (8.71mm στο πιο λεπτό σημείο). Σε αντίθεση με το iPhone 4 που έχει πάχος 9.3 mm και θα μπορούσε άνετα να είναι πιο λεπτό από το Samsung, αφού αυτό σε ένα σημείο φτάνει τα 9.91mm σε πάχος.

Το ASA έκρινε ότι  εφόσον το “παχύτερο” σημείο του iPhone 4 είναι το πιο λεπτό στο  Galaxy S II,  η Apple μπορεί να συνεχίσει να έχει τον τίτλο του λεπτότερου smartphone. Εξαιτίας αυτού, η Samsung μπορεί να μην είναι και σε πάρα πολύ ευχάριστη θέση. Εκτός από ένα χοντροκομμένο κομμάτι το Galaxy S II είναι πιο λεπτό, αλλά η Apple ακόμα μπορεί να διατηρήσει την θέση της (τουλάχιστον στην Αγγλία) σαν κατασκευαστής της πιο λεπτής και κομψής συσκευής.

One thought on “Το iPhone 4 είναι το πιο λεπτό smartphone

Comments are closed.