Ίσως να το έχει πάρει κάπου το μάτι σας στο internet. Τώρα μπορείτε να το εφαρμόσετε και στην δική σας συσκευή χωρίς κάποιο jailbreak ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο. Στην πραγματικότητα η εφαρμογή υπάρχει μέσα στο iOS και σε αυτόν τον οδηγό μπορούμε να δούμε πως θα την βρούμε.

Στη συνέχεια μπορείτε να βρείτε οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να αλλάξτε το σήμα του iPhone από μπάρες σε αριθμούς.

 

Οδηγίες

Ανοίξτε την εφαρμογή του τηλεφώνου στο iPhone. Πληκτρολογήστε τον αριθμό *3001#12345#* και πατήστε το πράσινο κουμπί Κλήση/Call

Θα δείτε ότι θα ανοίξει μια εφαρμογή που ονομάζεται Field Test και ότι το σήμα σας από μπάρες έχει αλλάξει σε αριθμούς. Όσο πιο κοντά είναι το σήμα μας στον αριθμό 0 τόσο πιο δυνατό σήμα έχουμε.

Κρατάμε πατημένο το Power Button μέχρι να εμφανιστεί η μπάρα slide to power off και μετά κρατάμε πατημένο το home button μέχρι να εμφανιστεί και πάλι η home screen μας.

Το σήμα μας τώρα θα πρέπει να είναι με αριθμούς και αν το ακουμπήσουμε με το δάχτυλο μας να μπορούμε να το γυρίσουμε σε κανονικό.

Για να απενεργοποιήσουμε αυτή την δυνατότητα το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε και πάλι στην εφαρμογή Fiest Test και να βγούμε χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάτι άλλο.


6 thoughts on “Οδηγός: Πώς να αντικαταστήσετε τις μπάρες του σήματος στο iPhone με αριθμούς

    • Δεν θα πρέπει να κάνει κλήση. Θα πρέπει μόλις πληκτρολογησετε *#3001#12345#* να εμφανίσει ένα πρόγραμμα με τίτλο Field Test. Μόνο σε iPhone γίνεται!

  1. Pingback: Οδηγός: Πώς να αντικαταστήσετε τις μπάρες του σήματος στο iPhone με αριθμούς | iPhone Greece

    • αν πατήσετε πάνω στα νούμερα θα γίνουν μπάρες, αν θέλετε να το απενεργοποιήσετε πρέπει να μπείτε πάλι στο μενού και να βγείτε με το home button MONO! 🙂

Comments are closed.