Greek Yellow Pages, αναβαθμίστηκε με πολλές νέες δυνατότητες

Η εφαρμογή Greek Yellow Pages είναι ο χρυσός οδηγός που όλοι μας γνωρίζουμε και θα χρησιμοποιήσουμε αν ψάχνουμε να βρούμε πληροφορίες για την διασκέδαση μας, τα εστιατόρια ή ακόμα και τα φαρμακεία. Ότι ψάχνουμε βρίσκετε σε αυτή την απλή δωρεάν εφαρμογή για το iPhone που πρόσφατα αναβαθμίστηκε και προσφέρει αρκετές νέες δυνατότητες τις οποίες μπορούμε να δούμε στην συνέχεια.

[appscreens 331545277]

[app 331545277]

Ευκολία στη χρήση και νέες δυνατότητες από την ανανεωμένη εφαρμογή Greek Yellow Pages για iPhone, του Χρυσού Οδηγού

Η νέα έκδοση της iPhone εφαρμογής του Χρυσού Οδηγού, με πλούσιο, εμπλουτισμένο περιεχόμενο και χαρακτηριστικά που καθιστούν την υπηρεσία ακόμα πιο εύκολη στη χρήση, είναι γεγονός!

Οι εξελιγμένες δυνατότητες αναζήτησης που παρέχει ο Χρυσός Οδηγός, σας επιτρέπουν να ψάχνετε επιχειρήσεις που βρίσκονται «κοντά σας» και να εφαρμόσετε φίλτρα για πιο γρήγορη, άμεση και εύκολη αναζήτηση, εν κινήσει.

Χρησιμοποιήστε τους χάρτες, βρείτε την διαδρομή σας με τον βέλτιστο συνδυασμό Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και φτάστε γρήγορα στον προορισμό σας, εύκολα και απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Επιπλέον, ενημερωθείτε για τα φθηνότερα βενζινάδικα, τα εφημερεύοντα φαρμακεία και νοσοκομεία, όπου και αν βρίσκεστε, ανά πάσα στιγμή,. Μάθετε επίσης πρώτοι τις νέες κινηματογραφικές ταινίες και όλες τις θεατρικές παραστάσεις, που σας ενδιαφέρουν.

Βρείτε όλα αυτά που θέλετε εύκολα και απλά! Κατεβάστε τώρα την δωρεάν ανανεωμένη εφαρμογή του Χρυσού Οδηγού, Greek Yellow Pages, στο iPhone σας!